Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 20, 2020

Onsdag 13. mai gjorde vi et lite eksperiment. Vi livestreamet opptaket av episode 64 til YouTube. Noe gikk bra, noe gikk dårlig. 

Lydkvaliteten på denne episoden er ikke slik vi liker den, men det var det vi satt igjen med etter å ha eksperimentert med streaming. Vi synes likevel innholdet var såpass brukbart at...


Feb 22, 2020

Andre halvdel av dobbeltepisode som oppsummerer vinterens hendelser. Denne tar for seg nyttår frem til innspilling 18/2. Dette innebærer bl.a. at Søderlund til Häcken ikke var gjennomført når vi snakket inn denne episoden.

Vi skravler om det mye omtalte årsmøtet i RBK, om at Trondheims-Ørn blir til RBK Kvinner,...


Feb 21, 2020

Et nytt år er i gang, og selv om sesongen fortsatt er et stykke unna, har masse skjedd i RBK-universet.

Tirsdag 18/2 satte vi oss derfor ned for å blåse støvet av strupehodet og snakke om det som foregår. Vi så fort at det ble ganske mye, så vi landet på å snakke inn to episoder, der denne første vil ta for...


Dec 19, 2019

Så var det - omsider - over. 

Med bronsemedalje i serien og poeng i Europa kom Rosenborg ut av året med en viss ære i behold. Men klarer vi å finne noe å være fornøyd med ved denne sesongen?

Vi forsøker å gå gjennom hva vi tror vi vil huske fra 2019-sesongen, og diskuterer alt det som må skje - og alt...


Nov 20, 2019

Det er én uke siden vi pratet med Eirik Horneland. Rosenborg har ikke spilt en eneste kamp. Likevel har det skjedd masse. Vi vet vi gjentar det til det kjedsommelige, men det skjer da alltid noe rundt RBK!

Bjørnebye, Thoresen og Pappa Jensen er ute av klubben. Spillere ryktes ut. Styremedlemmer tar ikke gjenvalg. En...