Troillprat

Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchNovember 2015
S M T W T F S
     
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

February

December
November
September
June
April
March

December
November
October
September
July
June
May
March
February

December
November
September
August

Rosenborg er seriemester 2015! Vi har også en cupfinale rett rundt hjørnet, det står igjen 1/3 av vår EL-deltagelse, og en samlet fotballverden står i brann etter at Alex Lund Hansen sang "Hate Molde By" på en lukket fest. Det mangler aldri ting å snakke om for oss med RBK-logoen tatovert på hjertet.

Store anledninger krever store personligheter for å kunne settes tilstrekkelig pris på, og denne gangen har Rune fått med seg to Kjernen-legender til å tenne lys for de krenkede røkkesmurfene. Tommy Iversen og Christian Brøndbo har begge vært ledere i Kjernen, og førstnevnte var i tillegg en av initiativtagerne til hele greia. De sto også bak Kjernen webradio som for en del år siden sendte live fra kamper og på sett og vis var en slags forgjenger for og blant flere inspirasjoner til Troillprat.

Siden vi var innom radiotemaet fikk vi også til en liten prat med enda en legende - for mange var han hoffleverandør av gåsehud gjennom sin kommentering av RBK i Champions League på Radio 1. Kim Rud Petersen stakk innom for å snakke litt om ståa i Rosenborg og gi oss litt håp for fremtiden.

I nærmere to og en halv time holdt vi det gående før det var tomt. 

På grunn av overgang til nytt opptakssystem var det litt lydtekniske utfordringer underveis, men forhåpentligvis skal det være brukbart å høre på.

 

Direct download: Troillprat_episode_13.mp3
Category:general -- posted at: 3:34pm CET

1