Troillprat

Categories

general

Syndication


Archives


Keyword SearchSeptember 2016
S M T W T F S
     
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

February

December
November
September
June
April
March

December
November
October
September
July
June
May
March
February

December
November
September
August

20 episoder og 2 år med Troillprat feires med å snakke om den kommende krenkefesten på Røkkeløkka; Episoden er spilt inn på årets Troilldag for full effekt - altså den første hele dagen etter at det er matematisk umulig for smurfene å ta oss igjen på tabellen. Vi diskuterer også litt rundt den nært forestående NM-kvartfinalen i Tromsø, og vi diskuterer de to kampene vi har spilt siden sist - to ganger 2-0-seier mot bunnlagene Stabæk (B) og Start (H).

André Hansen er tilbake fra skade - var han forskjellen på Europa og ikke Europa i år? Hvor mye betydde egentlig drømmedebuten til Erlend Dahl Reitan? Og er det mulig å overvurdere betydningen av lørdagens bursdagsbarn - RBK-legenden Nils Arne Eggen (75)?

Dette og mer til blir skravlet løst og fast om når Rune og Daniel setter seg ned med Ultras Nidaros-medlem Eirik Garshol og tidligere Kjernen-talsmann Andreas J. Johansen. 

Deltagerne kan følges på twitter; Andreas, Eirik, Daniel og Rune (podcast-kontoen).

 

Direct download: Troillprat_episode_20.mp3
Category:general -- posted at: 5:24pm CET

Etter at siste episode kom ut rett etter at vi spilte hjemme mot smurfene har det skjedd masse i Rosenborg sin verden. Vi er mer suverene enn noensinne i en pinlig svak liga, vi fikk oss et par solide oppvåkninger når vi røyk ut av Europa, og hensyn til økonomien gikk foran de store investeringene i overgangsvinduet.

Man kunne trengt terapi av mindre, og da er det godt å ha andre supportere å prate ut med om alt som skjer. I denne episoden snakker Rune med Geir Inge Fiske og Håvard Lindheim som forsøker å finne svar på alle spørsmålene som oppstår når fortvilelsen tar overhånd og folk roper på blod, hoder og nye spillere.

Et nytt stikk vi tester ut er "Linker", der hver av deltagerne deler 1-3 nyttige websider og annet på nett som andre RBK-supportere kan ha glede av. 

Geir Inges linker:

Håvards linker:

Runes linker:

Episoden varer rett i overkant av 1 time og 20 minutter da det rett og slett var veldig mye å snakke om denne gangen. Burde være nok for å dysse megafonmenn i søvn 3-4 ganger.

Abbonér gjerne på podcasten i din foretrukne app, fortell andre om at vi eksisterer, og vurdér gjerne å bli med i en episode - det er så lett!

Noe pakketap på lyden fra haavarl av og til ble det, men for det aller meste er det greit å få med sammenhengen.

Stor takk til RBKweb-forum Attayboy som bidro med masse verdifull statistikk som var med på å forme og informere store deler av diskusjonen!

Direct download: Troillprat_episode_19.mp3
Category:general -- posted at: 7:06am CET

1