Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

Apr 15, 2021

Vi er kommet til midten av April, og viruset holder oss fortsatt nede. RBKs midlertidige vikar for Ole Sæter kommer foreløpig ikke inn i landet. Det er fortsatt ikke spilt noen ordentlige treningskamper.

Men minst én av de tingene er i ferd med å snu!

Vi prater Molins, Markus som stopper, treningskamper, seriestart,...


Mar 18, 2021

Det har ikke skjedd så mye siden sist - vi har fått en ny spiller, spilt noen internkamper, og klubbens medlemmer gikk inn for norsk boikott av Qatar-VM. Seriestart er utsatt og ting ser i det hele tatt litt sånn medium ut.

I tillegg reflekterer vi litt rundt den skrekkfilmen fra 80-tallet det er at KrimJim visstnok...


Feb 24, 2021

Alle treningskamper er avlyst eller forskjøvet. Pål André Helland og Erik Botheim har tatt på seg hver sin gule drakt. Karl Oskar Emberland sjekker muligheten for å dra til seg litt mer av de enorme summene han var med på å dra inn i klubbkassa til RBK.

Det er mye usikkerhet rundt norsk fotball for tiden, men...


Feb 10, 2021

RBK har så smått satt igang forberedelsene til en ny sesong. Spillere har forsvunnet, spillere har kommet, og spillere har sutret i media. 

Vi spekulerer i hvordan verden vil se ut til seriestart og forsøker å motivere oss for en ny sesong. Det som skulle bli en kort oppsummering av hvor vi er ble en to timers...


Dec 29, 2020

La oss bare si det - for et grusomt år. Siste kamp mot Sandefjord oppsummerte liksom hele greia, og denne siste episoden for året er litt i samme ånden.

Bitte lille julaften, 22/12, historisk sent på året, går siste serierunde. Vi i Troillprat ser kampen sammen på YouTube samtidig som vi kjører juleølsmaking....