Preview Mode Links will not work in preview mode

Troillprat

Troillprat - en podcast av, med og for Rosenborg-supportere!

May 11, 2022

I Drammen fikk Rosenborg smake på ydmykelsen med tap 3-0 for et Godset-lag som frem til nå stort sett har sett fortapt ut. 

Vi har ikke kontroll defensivt, vi har ikke noe å komme med offensivt, og det skyldes på at oppvarmingen var dårlig. Nesten ingen av disse elementene kjennetegner et velfungerende lag. 

Når...


May 4, 2022

Gutta har kun spilt en treningskamp siden sist, så vi fokuserer i all hovedsak på årsmøtet. Fusjon, styreledervalg, lengder på replikker og litt av hvert annet.

Til slutt rundet vi lett to timer - og årsmøtet er ennå ikke ferdig. Og så er det snart kamp i Drammen, på en bane som har vært vond for RBK i lang...


Apr 27, 2022

Vi spilte 0-0 mot smurfene. Meh. Kjapp gjennomgang til oss å være.

Mye viktigere - årsmøtet kommer dagen etter vi snakket inn denne episoden. Og det kan bli det viktigste for klubbens vei fremover på lenge.

Vi snakker om de aktuelle sakene og valgene.

Du rekker ikke å høre denne (ferdig ihvertfall) før...


Apr 21, 2022

Et poeng i Sarpsborg var isolert sett greit - men var spillet vi vartet opp med i første omgang greit? Kommer dette til å utvikle seg til feiende flott angrepsfotball med tiden, eller er det dette vi får med Kjetil Rekdal? 

Vi blir grepet av negativiteten igjen, men forsøker også å finne lyspunkter i spill og...


Apr 13, 2022

Rosenborg har slått Odd 1-0 hjemme etter en kamp hvor vi herjet brukbart de første 40, og etter det fikk slite. Skal det være sånn? Må det kanskje være sånn i en periode til vi finner ut av ting? Er det lov å forvente at Rekdal, Frigård & Co får til et lag der der går an å forvente 90 minutter underholdning...