Om Troillprat

Troillprat er en podcast av, med og for Rosenborg-supportere. Vi som driver den har fulgt klubben i flere tiår, er engasjerte medlemmer av klubben, og har til tider sterke meninger om det som skjer på banen, på Brakka, og rundt RBK generelt.

Vi har rykte på oss for å være negative, og det kan nok stemme - vi har et ekstremt fokus på det vi synes burde vært bedre i klubben, og når ting ikke er som vi synes de burde, vil vi kommentere det - igjen og igjen. Dette er ingen "cheerleader"-podcast. Vi støtter ALLTID Rosenborg på banen, uansett, men vi er ikke alltid enige i valgene som tas - om det er på trenerbenken eller i garderoben. Dersom du ønsker en podcast som kun fokuserer på det positive tipper vi at vi er feil valg.

Vi anser oss selv som nerder som ønsker å belyse alle sider av klubben vår, men først og fremst er vi supportere. Selv om vi ikke fysisk alltid får vært tilstede, ser vi verden fra Øvre Øst.

Format

Troillprat startet i 2014 som en ren lyd-podcast. Da verden stengte ned pga. COVID-pandemien og man ikke fikk omgått folk på samme måte som før, utvidet vi konseptet litt ved å begynne å livestreame podcast- innspillingene. Dette har vi fortsatt med også etter at samfunnet har åpnet opp igjen, og det visuelle har blitt en del av det vi driver med.

Faste deltagere

Troillprat består for tiden av fire faste deltagere. Av og til har vi også med oss gjester som på en eller annen måte er relevante for RBK.

Øivind Bremnes

Øivind er vårt foreløpig nyeste faste medlem, som steg inn i rollen i mars 2023. Øivind har dog vært gjest på podcasten en rekke ganger tidligere, så han er ikke ukjent for våre lyttere. Han utgjør ca. 50% av Ultras Øyivinds, en av de mindre grupperingene på Øvre Øst.

Eirik Tangerud

Kort bio.

Rune Valle Tverdal

Kort bio.

Rune Jacobsen

Kort bio.