Troillprat livepod

Troillprat har alltid vært en "soveroms-podcast", tatt opp over Internet fra deltagernes soverom, mancaves eller lignende. Med ett eneste unntak har det vært sånn, og unntaket var i et lukket studio i tiden før vi begynte med livestreaming under pandemien.

Det har i stadig økende grad kommet ønsker om en livepod, og vi er litt på gli. Vi tenker på å forsøke å arrangere noe sånt i vår/sommer (mål: slutten av mai/tidlig juni). Det føles veldig naturlig å legge dette til Trondheim, og da typisk dagen før en hjemmekamp sånn at vi får med oss det også.

Det vi ikke har NOEN SOM HELST idé om, er om det er noen som faktisk er interessert i dette. For å kunne finne et lokale å ha en livepod i, må vi ha en viss indikasjon på hvor mange som kunne tenke seg å komme. Snakker vi ti stykker, eller flere titalls milliarder?

Hvis du kunne være interessert i å være i et lokale i noen timer hvor fire fyrer (og muligens noen gjester) skravler om RBK, drikker pils og rører usammenhengende, så fyll gjerne ut skjemaet (link under). Dette er en "one night only"-hendelse i denne omgang, og det kommer ikke til å bli tatt opp og gitt ut som en podcast-episode. Vi har veldig lyst til å hilse på dere som hører på, både dere vi kjenner godt, dere vi kjenner litt, og dere vi ikke kjenner i det hele tatt.

Kunne du tenke deg å være publikum så hadde det vært fantastisk om du registrerte deg HER.

Vi HATER spam, phishing og generell misbruk av epost-adresser og kommer på ingen måte til å selge eller gjøre noe annet med de epost-adressene dere forærer oss enn å sende ut informasjon dersom det blir livepod. De som registrerer seg her er de første som får vite om det når eventuelle billetter legges ut for salg.

Dette blir garantert en langdryg affære i Troillprats ånd, og vi skal sørge for at det blir mulig å forlate lokalet når man vil!

Vi håper på en anledning til å tilbringe noen hyggelige timer med dere som gidder å lytte til oss! Kyss og klem fra Eirik, Øivind og 2 x Rune!